High Tea                                          20,50

Een 2,5 uur durende compleet verzorgde verwenmiddag. U geniet uitgebreid onbeperkt van diverse luxe theesoorten en er zal een uitgebreid scala aan zoet en hartig geserveerd worden. We beginnen met een soepje vooraf, waarna een uitgebreid aanbod volgt van o.a. Hartig belegde sandwiches, huisgemaakte quiche, scones met clotted cream, brownies, muffin, diverse kleine snoeperijen. Onbeperkt keuze uit verschillende soorten thee of koffie.

High Tea De Luxe                              28,50

Om uw verwenmiddag nog completer te maken kunt u ook kiezen voor een high tea de luxe.  Hierbij zult u net zoals bij de normale high tea gebruik maken van diverse theesoorten en een scala aan zoet en hartig. Echter bij de High Tea de luxe ontvangen we u met een heerlijk glaasje prosecco en na de soep beginnen we met een rijkelijk gevulde salade. Deze aanvulling maakt van uw middag een nog feestelijker geheel.

Kinder High Tea                                   12,95

Ook voor de kinderen hebben we een aangepast arrangement met om te beginnen een kindersoepje, gevolgd door een kipsandwich, 2 minisnacks en een mini worsten en saucijzenbroodje om af te sluiten met diverse snoeperijtjes zoals een muffin, soesje en eclair. Uiteraard zit hierbij ook onbeperkt thee en ranja inbegrepen.

Bekijk hier onze kaart in .pdf

Appelkruimelgebak met slagroom en vanillesaus  4,50

Nougatine ijstaart met karamelsaus, een likeurtje en slagroom  5,95

Luikse wafel met verse aardbeien en slagroom  6,50

Aardbeiengebakje met banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom 5,95