Voor wandelaars…


Restaurant d’n Hut ligt aan de rand van de Oirschotse Heide. Daar treft u een prachtig wandelgebied aan. Er is veel reli?f met opgestoven hoogten en komvormige laagten. Vanwege de enorme uitgestrektheid van dit gebied heeft u de natuur daar vaak voor u alleen. Veel zeldzame plant- en diersoorten varen wel bij deze rust. Zo treft u bijzondere broedvogels aan zoals de nachtzwaluw en het korhoen. Bovendien is de Oirschotse heide een van de belangrijkste dagvlindergebieden van Nederland. De buizerd beheerst er het luchtruim en in de schemeruren ziet u kleine groepjes ree?n door het landschap trekken.

De paden op…
Ruim 1400 hectare natuurgebied staat tot uw beschikking. Ons restaurant leent zich prima als vertrekpunt voor uw wandeling. We hebben ruime parkeergelegenheid en u heeft de mogelijkheid om eerst de inwendige mens te verzorgen voordat u de natuur induikt.

Controleer vooraf eerst onze openingstijden zodat u zeker bent van onze lekkere koffie met gebak.

Wandelarrangement In de aanloop naar het nieuwe seizoen bereidt d’n Hut zich voor om weer grote aantallen wandelaars te ontvangen en onze dienstverlening voor onze wandelende gasten nog verder te verbeteren.  Onze uitgebreide routebeschrijvingen zijn tegen een kleine vergoeding natuurlijk ook los verkrijgbaar. In de reeks zijn tot nu toe verschenen:

  • Langs Hei & Wei (9 km)
  • Langs landgoed ‘s-Heerenvijvers (10 km)
  • Frisse Neuzen route (4 km)

 

<iframe frameborder="0" style="border:none;" width="210" height="300" src="http://www.route.nl/embedroute/343925?view=tile"></iframe>

Ga naar route.nl en stel zelf je wandelroute samen en vergeet niet aan te leggen bij d?n Hut