Uitvaart verzorging

Een verlies van een dierbare is een pijnlijke ervaring welke een passend afscheid verdiend. Het is bij d’n Hut mogelijk om met uw gezelschap de bijeenkomst geheel in besloten sfeer te laten plaatsvinden in een groene en landelijke omgeving. Wij bieden u net dat beetje extra waar u op zo’n dag op zit te wachten. Deze dag vraagt om een goede afsluiting en ieder afscheid vraagt om een andere benadering. Met een ruime parkeergelegenheid is d’n Hut bij uitstek geschikt voor uw koffietafel. 

Met zorg en Brabantse gemoedelijkheid

Afscheid nemen valt al zwaar en daarom bieden we u in een ontspannen setting de mogelijkheid om dit in alle rust samen met uw naasten af te sluiten .
Geen druk van de volgende uitvaart maar een condoleance op uw eigen tempo. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u het afscheid geheel in eigen stijl af. Van zoetigheid bij de koffie, een soepje met een luxe belegd broodje tot een hartig hapje bij de borrel. Wij maken van het afscheid een mooie herinnering.

Omdat iedereen zo zijn eigen gewoontes en wensen heeft werken we niet met standaard verzorging, maar zullen in overleg met u een eigentijdse invulling geven aan dit afscheid. Vraag uw uitvaartverzorger naar de mogelijkheden .

Bent u op zoek naar een persoonlijke begeleiding bij het afscheid van uw dierbare dan willen we u graag verwijzen naar Wenso uitvaartbegeleiding. Zij maken echt het verschil en zijn een uitstekend luisterend oor om samen met u een geheel eigen invulling te geven aan het afscheid.