Kraamborrel

Wanneer er een baby geboren wordt, breekt er voor jullie als ouders een drukke tijd aan. Iedere dag een hele boel visite over de vloer die allemaal een glimp willen opvangen van de nieuwe aanwinst. Wat is er nou praktischer om alle visite in een keer te ontvangen middels een babyborrel? Uiteraard is dit mogelijk bij d’n hut.

Jullie prikken een datum en laten de rest van de organisatie over aan ons. Het enige wat jullie nog moeten doen is het versturen van de uitnodigingen gelijk met de geboortekaartjes en natuurlijk ons even laten weten of jullie een zoon of een dochter hebben gekregen. (Of misschien wel beide)

Alle zorgen in een keer opgelost en u kunt gedurende een aantal uren gezellig bijkletsen met familie en vrienden onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. Bij mooi weer maken jullie uiteraard gebruik van het gezellige terras.

Ontvangst met een welkomstdrankje met of zonder alcohol en beschuit met muisjes, diverse hapjes van bitterballen tot luxe tapas, alles is bij ons mogelijk.

Verwachten jullie veel kinderen tijdens de babyborrel dan is het misschien een leuk idee om een ballonnenclown of goochelaar uw borrel te laten complementeren. Wij verzorgen deze voor jullie en voor de kids is het dan dubbel feest.