Bedrijfsfeest

Gezocht: inspirerende locatie op steenworp afstand Heeft u zin in een ontspannen avondje uit met collega’s, een teambuilding of wilt u een beleidsdag organiseren? D’n Hut heeft alles in huis om voor u en uw bedrijf zowel een zakelijke als ontspannen sfeer te creëren. Ogenschijnlijk ver van stadsrumoer en bedrijventerreinen, maar file loos  bereikbaar binnen een paar minuten.

Gevonden: d’n Hut Vele bedrijven gingen u al voor. Met alle mogelijkheden tot het verzorgen van uw vergaderingen of bijeenkomsten. We hebben voldoende flexibele ruimte (binnen en buiten), om bedrijfs- of product presentaties te verzorgen. Natuurlijk inclusief drankjes en culinaire hapjes en diners, u bent per slot van rekening in een restaurant te gast. Activiteiten completeren uw bedrijfsuitje. Wat te denken van heerlijk ontspannen aan een van onze vijvers of actief bezig zijn op ons ruime terrein. Ook bestaat de mogelijkheid om d’n Hut te gebruiken als vertrekpunt voor een wandel, fiets, solex of segwaytocht etc. Informeer naar de talloze mogelijkheden welke wij graag voor u organiseren met gerenommeerde partners op het gebied van activiteiten verzorging.

Maatwerk Wij vinden het belangrijk om goed aan te sluiten bij uw wensen en verwachtingen. Om maatwerk te kunnen leveren gaan wij graag met u aan tafel zitten om ieder evenement perfect voor u in te richten. Neem voor de mogelijkheden en de prijzen contact op met een van onze medewerkers.