Buffetten
Stel zelf uw dinerbuffet samen aan de hand van de verschillende componenten. Zo is ieder buffet uniek en geheel aangepast aan de specifieke wensen van u als gast. Mocht u zelf nog suggesties hebben dan is dit uiteraard bespreekbaar en zullen wij er alles aan doen om u hierin tegemoet te komen. Bekijk ook onze alternatieven zoals het lunch-brunch buffet
Diner buffet
(minimaal 25 personen)
Warme componenten (kies 6 van de onderstaande warme gerechten)
Varkenshaasreepjes in bospaddenstoelensaus
Kipstukjes in Hongaarse paprikasaus
Varkenshaas saté met satésaus
Kipsaté met satésaus
Gehaktballetjes in jus
Pikante kippendijen in chilisaus
Beenham met mosterdsaus
Varkens lende steaks met champignonsaus
Brabantse runder stoofschotel
Kalfssukade met truffeljus
Bourgondische mini schnitzels met champignons, ui en spekjes
Penne met gerookte kip en verse groenten
Mosseltjes in knoflook-kruidensaus
Zalmfilet met preistoof
Scampi’s in knoflookroom
Alle buffetten worden aangevuld met onderstaande componenten
Salades
Komkommersalade
Tomatensalade
Kartoffelsalade
Rundvleessalade
Brood & smeersels
Diverse harde en zachte broodsoorten
Kruidenboter, roomboter en alioli
Garnituur
Frites met mayonaise
Warme groenten
Lunch-brunch buffet (minimaal 25 personen en start tot 14.00 uur)
Diverse harde en zachte broodsoorten en krentenbrood met boters
Rauwkostsalade, rundvleessalade , aardappelsalade
Diverse broodbeleg (ham, kaas en zoetwaren etc.)
Kippenragout met pasteibakjes
Warm vlees met satésaus
Roerei met bacon
Huisgemaakte eiersalade en tonijnsalade
Koffie, thee en melk
Uitbreidingen brunch buffet
Soep naar keuze
Kroket
Worsten of saucijzenbroodjes
Buffet uitbreidingen
Soep naar keuze
Vers fruit salade
Pastasalade vega
Pastasalade kip
Pastasalade tonijn
Scampi’s in frisse looksaus
Haring (seizoen)
Krieltjes met schil, knoflook & rozemarijn