Buffetten

Stel zelf uw dinerbuffet samen aan de hand van de verschillende componenten. Zo is ieder buffet uniek en geheel aangepast aan de specifieke wensen van u als gast. Mocht u zelf nog suggesties hebben dan is dit uiteraard bespreekbaar en zullen wij er alles aan doen om u hierin tegemoet te komen. Bekijk ook onze alternatieven zoals het lunch-brunch buffet of het zeer populaire tapas buffet.

 

     Diner buffet
     (minimaal 25 personen)

       Warme componenten (kies 6 van de onderstaande warme gerechten)

   Varkenshaasreepjes in bospaddenstoelensaus
Kipstukjes in Hongaarse paprikasaus
Varkenshaas saté met satésaus
Kipsaté met satésaus
Gehaktballetjes in jus
Beenham met pepersaus
Parelhoen met paddenstoelensaus
Varkens lende steaks met mosterdsaus
Brabantse runder stoofschotel
Lasagne vlees of vega
Kalfssukade met truffeljus
Bourgondische mini schnitzels
Varkenswangetjes gestoofd met appelstroop
Mosseltjes in knoflook-kruidensaus
Zalmfilet met preistoof
Scampi’s in pikante knoflookolie
Visfilet in krokant bierbeslag

 

Alle buffetten worden aangevuld met onderstaande componenten

Salades

Komkommersalade
Tomatensalade
Kartoffelsalade
Rundvleessalade

Brood & smeersels

Diverse harde en zachte broodsoorten
Kruidenboter, roomboter, tapenade en alioli

Garnituur

Frites met mayonaise
Aardappelgratin
Warme groenten

 

Lunch-brunch buffet (minimaal 25 personen en start tot 14.00 uur)

Diverse harde en zachte broodsoorten en krentenbrood met boters
Rauwkostsalade, rundvleessalade , aardappelsalade
Diverse broodbeleg (ham, kaas en zoetwaren etc.)
Kippenragout met pasteibakjes
Warm vlees met sat?saus
Roerei met bacon
Huisgemaakte eiersalade en tonijnsalade
Koffie, thee en melk

Uitbreidingen brunch buffet
Soep naar keuze
Kroket
Worsten? saucijzenbroodje
Gerookte zalm, makreel, forelfilet

Buffet uitbreidingen

Soep naar keuze
Vers fruit salade
Pastasalade vega
Pastasalade kip
Pastasalade tonijn
Carpaccio salade
Tomaat-mozzarella spiesjes
Serranoham met meloen
Charcuterie van Brabantse vleeswaren
Tonijnsalade met zongedroogde tomaatjes
Koude vismix (gerookte zalm, forelfilet, makreel)
Scampi’s in frisse looksaus
Haring (seizoen)
Gekruide gebakken rijst
Krieltjes met schil, knoflook & rozemarijn