Buffetten

Stel zelf uw dinerbuffet samen aan de hand van de verschillende componenten. Zo is ieder buffet uniek en geheel aangepast aan de specifieke wensen van u als gast. Mocht u zelf nog suggesties hebben dan is dit uiteraard bespreekbaar en zullen wij er alles aan doen om u hierin tegemoet te komen. Bekijk ook onze alternatieven zoals het lunch-brunch buffet of het zeer populaire tapas buffet.

 

Diner buffet (Minimaal 25 personen)

Warme componenten
Varkenshaasreepjes in bospaddenstoelensaus
Kipstukjes in kerrie saus
Varkenshaas saté met satésaus
Kipsaté met satésaus
Beenham met pepersaus
Gehaktballetjes in pikante tomatensaus
Stoofschotel
Gepekelde varkens lende steaks met romige mosterdsaus
Mini champignons in kruiden knoflooksaus

Zalmfilet met vissaus
Gepelde scampi’s in kreeftensaus (meerprijs € 1,50 p.p.)
Mosseltjes in groene kruidensaus
Gegratineerde visschotel
Visfilet in krokant bierbeslag

Salades
Komkommersalade, rauwkostsalade, tomatensalade
Aardappelsalade en rundvleessalade

Brood
Diverse harde en zachte broodsoorten met boter en tapenade

Garnituur
Frites, rijst, aardappelgratin

Kies 6 componenten uit bovenstaande warme componenten.
Salades, brood en garnituur zit al inbegrepen in de buffetprijs

Uitbreidingen Diner Buffet:
Soep naar keuze
Vers fruit salade
Pikante pastasalade
Carpaccio salade
Tonijnsalade met zongedroogde tomaatjes
Gerookte zalm, makreel, forelfilet
Nougatine ijstaart

Tapas buffet (minimaal 40 personen)

Warme componenten
Gamba spiesjes met knoflook marinade
Inktvisringen
Gehaktballetjes in romige tomatensaus
Spaans kipspiesje in zoete soja saus
Chorizo met champignons in rode wijnsaus
Spaans gekruide kippenvleugeltjes
Minichampignons in groene kruidenroomsaus
Gemarineerde varkensribbetjes
Butterfly shrimps
Patatas brava

Koude componenten
Serranoham gevuld met ricotta-bieslook creme
Tuna tanaki: sashimi tonijn met sojasaus en sesam
Warm gerookt zalmspiesje
Gazpacho
Wrap met gerookte zalm
Malse kalfsfricandeau met tonijnmayonaise
Carpaccio met truffel ‘tapasstyle’
Gepaneerde ansjovis
Gegrilde champignons in kruidenolie
Gemarineerde balsamico uien ‘mild’
Peppadews gevuld met zachte roomkaas
Vegetarische tortilla met paprika & champignons
Ansjovisspiesje met groene olijven
Gemarineerde mosseltjes
Blokjes vers gesneden meloen
Tomaatbieslook salade
Mediterraanse aardappelsalade
Authentieke manchego kaas
Assortiment gesorteerde olijven
Luxe broodvarianten
Tapenade
Aioli

Lunch-brunch buffet (minimaal 25 personen en start tot 14.00 uur)

Diverse harde en zachte broodsoorten en krentenbrood met boters
Rauwkostsalade, rundvleessalade , aardappelsalade
Diverse broodbeleg (ham, kaas en zoetwaren etc.)
Kippenragout met pasteibakjes
Warm vlees met satésaus
Roerei met bacon
Huisgemaakte eiersalade en tonijnsalade
Koffie, thee en melk

Uitbreidingen brunch buffet
Soep naar keuze
Kroket
Worsten– saucijzenbroodje
Gerookte zalm, makreel, forelfilet